Med klimatpolitiska mål i fokus

FRT:s ordförande Kjell Sandehl har ordet.

FRT:s ordförande heter Kjell Sandehl och här är Kjells ord om varför FRT är en så spännande branschförening?

– För mig personligen känns det häftigt att få vara med och engagera mig i frågor som leder till något vettigt. Det är självklart att svenskt fastighetsbestånd måste bli mer energieffektivt och att vi ska leva upp till klimatmålen. FRT är en möjlighet att få lyfta upp styr & regler och smartare fastighetsautomation som en viktig del av lösningen. Vi måste prata mer om våra medlemsföretags avgörande roll i detta arbete!

Vad är det mer som är kul med FRT?

– FRT vill vara trevliga skulle jag säga. Vi vill inte vara negativa och fokusera på problemen. Vi vill inspirera och motivera både våra medlemsföretag och alla som jobbar med automation och energieffektivisering. Vi anordnar exempelvis gärna forum där vi samlar de vassaste på området och delar kunskap. Se exempelvis på filmen från vårt event i Stockholm 2022. FRT handlar om att vara jordnära, ses och ha trevligt och fokusera på lösningar.

Vad ser du fram emot 2023?

– Då måste jag få lyfta fram vår styrelse som är väldigt engagerad. I år har vi massor av spännande på gång för att lyfta våra frågor (se Vad vill FRT). En viktig del i årets arbete är förstås våra nya webb. Nu har vi en plattform på plats för att kunna dela med oss av våra erfarenheter och nå ut!